Весна прийшла

Попередня тема - Наступна тема

білий хорват

Весна прийшла

Перші проміння весняного сонця

З нагоди дня народження вирішили зробити гріль на терасі.



білий хорват

Після довгого зимового літаргічного сну прокинулись риби і почали помалу нарізати круги по ставку.




білий хорват

Перший пікнік на свіжому повітрі




Wednesday

Супер! Заздрю по-хорошому :) Давай ще фоток!

Living vicariously through Khorvat  ;).
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.

Сергій Чернівці

Норм))
Теж починаю думати як привести до порядку Балкон ——буду там грилити))
пс. У німців є подібні ставки——але вони там розводять коі—— якось зафоткаю.

білий хорват

Все клас, тільки єдиний мінус такого грілювання, знаєте який?

Все, що непосильним трудом зігналося за три місяці, набралося за один вікенд, поправився на 4 кг.

Тепер знову майже з нуля треба все починати
>:(

Але торт був дуже смачний  :)

білий хорват


Wednesday

Цитата: білий хорват від Березень 20, 2023, 07:32Все клас, тільки єдиний мінус такого грілювання, знаєте який?

Все, що непосильним трудом зігналося за три місяці, набралося за один вікенд, поправився на 4 кг.

Тепер знову майже з нуля треба все починати
>:(

Але торт був дуже смачний  :)

Зженеш без проблем. Вам, чоловікам, з цим набагато легше.
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.

MareK


MareK

Цитата: білий хорват від Березень 19, 2023, 11:25Перший пікнік на свіжому повітрі





чому не грилюєш мнясо і рибу + овочі  ? кєлбаси швидше ?

білий хорват

Цитата: MareK від Березень 24, 2023, 23:41чому не грилюєш мнясо і рибу + овочі  ? кєлбаси швидше ?
Кєлбаси то для розмінки, для розігріву.

Он там в пластиковій коробці замариноване м'ясо чекає на свою чергу.

А овочі тільки свіжі їмо.
Он там помідори нарізані.

Сергій Чернівці

Ми зараз часто імо овочі грильовані.
Та й в духовці жінка запікає овочі——смачно.
І стейки на гриль.

пс. Цікаво що шашлика нормального тут майже немає—— стейки в основному на грилі.

MareK

Цитата: білий хорват від Березень 25, 2023, 11:50Кєлбаси то для розмінки, для розігріву.

Он там в пластиковій коробці замариноване м'ясо чекає на свою чергу.

А овочі тільки свіжі їмо.
Он там помідори нарізані.

я овочі теж грилюю. усі. кабачок баклажан перчик помодоре цибулька геть усе. на гриді 5-10 хвилин то роблю. і до мняса грильованого. ше то всьо італійськими травами в оливковій олії з коріандром і спеціями поливку роблю коли смажу. це смачно.
ну я так роблю.

MareK

Цитата: Сергій Чернівці від Березень 26, 2023, 00:22Ми зараз часто імо овочі грильовані.
Та й в духовці жінка запікає овочі——смачно.
І стейки на гриль.

пс. Цікаво що шашлика нормального тут майже немає—— стейки в основному на грилі.

шашлик мусиш сам зробити. купити сире мнясо. обробити. замаринувати. засмажити .

Wednesday

Коли робите стейки на грилі, рекомендується не доводити до чорноти і краще у чомусь попередньо замаринувати. Тоді кількість канцерогенів буде меншою.

Я завжди стейки або решітку грилю змазую олією, і вже тоді посипаю спеції на стейк.

А на овочі є спеціальний металевий кошичок - тоді їх можна нарізати меншими шматочками.

А шашлики робила у маринаді з мінералкою. Вийшли дуже соковиті.
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.

Сергій Чернівці

Цитата: Wednesday від Березень 26, 2023, 07:25Коли робите стейки на грилі, рекомендується не доводити до чорноти і краще у чомусь попередньо замаринувати. Тоді кількість канцерогенів буде меншою.

Я завжди стейки або решітку грилю змазую олією, і вже тоді посипаю спеції на стейк.

А на овочі є спеціальний металевий кошичок - тоді їх можна нарізати меншими шматочками.

А шашлики робила у маринаді з мінералкою. Вийшли дуже соковиті.


Овочі останнім часом запікаємо в духовці дрібно порізані в металевій посудині.
А шашлик——якось немає в них тут культури споживання шашлику як в нас——тут всі на грилях сидять і лишень вихідці від нас щось роблять з шашликом.

Wednesday

Цитата: Сергій Чернівці від Березень 26, 2023, 10:50А шашлик——якось немає в них тут культури споживання шашлику як в нас——тут всі на грилях сидять і лишень вихідці від нас щось роблять з шашликом.

Тут в принципі те ж. Шашлики називаються кебабами, і навіть продають вже сирі нанизані в гастрономах у відділі напівфабрикатів. І палички бамбукові, які слід замочити у воді спочатку.

Ми користуємося сталевими шпажками і робимо ті шашлики, кладучи їх на решітку грилю (а не над вугіллям, як прийнято). Також продаються такі підставочки, на які можна класти шпажки понад решіткою.

Хоча у парках та інших місцях відпочинку можна знайти такі металеві шашличниці, де решіток нема, але можна спалити вугілля і накласти на шпажках шашлики зверху.
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.

MareK

Цитата: Wednesday від Березень 26, 2023, 07:25Коли робите стейки на грилі, рекомендується не доводити до чорноти і краще у чомусь попередньо замаринувати. Тоді кількість канцерогенів буде меншою.

Я завжди стейки або решітку грилю змазую олією, і вже тоді посипаю спеції на стейк.

А на овочі є спеціальний металевий кошичок - тоді їх можна нарізати меншими шматочками.

А шашлики робила у маринаді з мінералкою. Вийшли дуже соковиті.


а ну шариш.

MareK

Цитата: Сергій Чернівці від Березень 26, 2023, 10:50Овочі останнім часом запікаємо в духовці дрібно порізані в металевій посудині.
А шашлик——якось немає в них тут культури споживання шашлику як в нас——тут всі на грилях сидять і лишень вихідці від нас щось роблять з шашликом.

культури шашлику немає ані у мене ані у тебе ані будь у кого хто не є з них. з шашликодавців,

MareK

цей кухар найкращий.